curs igiena

 
Curs Igiena aduce spre insusire notiuni fundamentale in acest domeniu, iar prin legislatia muncii, acesta este obligatoriu pentru personalul anumitor agenti economici, in functie de domeniul in care isi desfasoara activitatea.

CURS IGIENA

_________________

Timisoara Arad Oradea Cluj Napoca Brasov Sibiu Targu Mures Craiova  

STRUCTURA

Modul 1 – lucratori din industria alimentara, inclusiv pentru cei care comercializeaza si transporta produse din industria alimentara (alimentatie publica si a colectivitatilor – toate nivelele).
Modul 2 – persoane din serviciile de curatenie din unitatile de asistenta medicala, a colectivitatilor de copii si tineri, unitati de cazare hoteluri, moteluri, cabane, etc.
Modul 3 – persoane din productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile imbuteliate.
Modul 4 – persoane din cadrul serviciilor de ingrijire corporala (coafor, frizerie, manichiura pedichiura, cosmetica, masaj, etc.).
Modul 5 – persoane din cadrul serviciilor de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

PRET

Preturile difera in functie de localitate, astfel te sfatuim sa alegi localitatea unde doresti sa urmezi cursul: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Craiova

CONTACT

Pentru a face primul pas spre inscriere, folositi cu incredere una din optiunile de mai sus sau consultati pagina noastra de Contact