oferte curs Coafor si make-up

Oferte Curs Coafor si Make-up

Ofertele combina notiuni si tehnici predate in meseria de Coafor, cu proceduri desfasurate in machiajul profesional. Se lucreaza cu produse de calitate, iar ponderea partii practice este de 90%. Alege si tu pachetul care ti se potriveste.
Locatii desfasurare: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Craiova

oferte curs make-up si aplicare gene individuale

Oferte Curs Make-up si Aplicare Gene Individuale

Oferte Curs Make-up si Aplicare Gene Individuale completeaza meseria de Machior, cu un curs de specializare in aplicarea genelor individuale sau fir cu fir. Rezultatul acestor machiaje este surprinzator, oferind un aspect remarcabil, de o naturalete aparte. Alege unul din pachetele care ti se potriveste.
Locatii desfasurare: Oradea, Brasov, Sibiu, Craiova

oferte curs make-up si stilizare sprancene

Oferte Curs Make-up si Stilizare Sprancene

Alegerea unuia din cele 3 pachete, iti dau posibilitatea invatarii si realizarii unor machiaje profesionale, completate de absoluta necesitate a stilizarii sprancenelor. Partea practica are pondere de 90%, iar tu poti alege pachetul care ti se potriveste, in functie de complexitatea acestuia.
Locatii desfasurare: Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Craiova

oferte curs make-up si eyeliner gel

Oferte Curs Make-up si Eyeliner Gel

Aceste oferte propun insusirea notiunilor si tehnicilor specifice meseriei de Machior, dar si aprofundarea unei sectiuni aparte a machiajului: eyeliner gel. Ponderea partii practice este de 90%. Alege pachetul care ti se potriveste!
Locatii desfasurare: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu, Targu Mures, Craiova

oferte curs make-up si tehnica creionului

Oferte Curs Make-up si Tehnica Creionului

Daca doresti sa inveti pana la 17 tipuri de machiaj, dar sa incluzi in procesul de invatare tehnica creionului, aceste pachete sunt recomandate pentru tine. Alege pachetul in functie de timpul tau si nivelul informational de care doresti sa dispui.
Locatii desfasurare: Arad, Oradea, Sibiu, Craiova