modalitati de plata

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs din domeniul BEAUTY (MANICHIURIST-PEDICHIURIST, STILIST-PROTEZIST, COSMETICA, MAKE-UP, COAFOR-STILIST, FRIZERIE si MASAJ) puteti achita online cu cardul bancar suma de 300 lei. Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: denumire curs, data de incepere, durata, localitatea de desfasurare si numarul maxim de locuri la curs.

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs de IGIENA este necesar sa achitati online cu cardul bancar contravaloarea cursului pentru o persoana. In functie de orasul in care doriti sa urmati cursul, aceasta poate varia intre 90 lei si 110 lei.

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs de RESURSE UMANE este necesar sa achitati online cu cardul bancar contravaloarea cursului pentru o persoana. In functie de orasul in care doriti sa urmati cursul, aceasta poate varia intre 499 lei si 549 lei.

CURS MANI-PEDI
CURS STILIST-PROTEZIST
CURS COSMETICA
CURS MAKE-UP
CURS COAFOR-STILIST
CURS FRIZERIE
CURS MASAJ
CURS IGIENA

CURS RESURSE UMANE

click pe orasul tau

TIMISOARA ARAD ORADEA CLUJ BRASOV SIBIU MURES CRAIOVA

Va rugam sa consultati pagina cursului din locatia preferata inainte de a face plata.

Locurile in cadrul cursurilor sunt limitate si rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii (integrale sau a unui avans) in contul Metropolitan Events SRL. Dupa confirmarea platii, in maxim 1 zi lucratoare veti fi contactat de un reprezentant Metropolitan Events pentru a va oferi detalii suplimentare, pentru finalizarea inscrierii si incheierea contractului de scolarizare.

Din acest motiv este foarte important ca informatiile pe care le furnizati (referitoare la datele de contact – nume/numar de telefon/adresa de email) sa fie corecte si complete. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de confidentialitate a datelor si GDPR, va rugam sa accesati sectiunea dedicata din site la acest link.

Plata Online - cu card bancar

Utilizam sistemul NETOPIA mobilPay care este cea mai sigura metoda de plata online si foloseste mediul de tranzactionare 3D Secure.

Prin plata in cont bancar

Pentru detalii despre contul bancar va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0753 19 25 25.
Va multumim!

Modalitati de plata – Conditii

Cursurile pot fi achitate atat integral cat si in rate. Acestea pot suporta discounturi suplimentare in functie de solicitarile clientilor nostri si a conditiilor de curs. Reducerile, pachetele de curs si ofertele le puteti vedea aici.
Daca este vorba de cursul de igiena, solicita oferta si vei primi raspuns in aceeasi zi.