oferte curs cosmetica si make-up, cursuri machiaj

Oferte Curs Cosmetica si Make-up, reunesc cele doua mari meserii: cea de Cosmetician si cea de Machior. Diferenta dintre pachete este rezultatul duratei de desfasurare a meseriilor, complexitatea acestora si timpul alocat saptamanal. Poti alege unul dintre acestea sau pentru mai multe detalii, poti apela la Serviciul Relatii Clienti.

OFERTE CURS COSMETICA SI MAKE-UP

  • Obiect de studiu: Notiuni, tehnici si secrete aplicabile in meseria de Cosmetician si Machior
  • Durata si pretul variaza in functie de localitatea unde doresti sa urmezi pachetele.
  • Incluse in pret vor fi: ustenislele, materialele consumabile si suporturile de curs.
  • Certificate eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Timisoara Arad Oradea Cluj Napoca Brasov Sibiu Targu Mures Craiova

Exista 3 categorii de pachete, in functie de durata, timpul alocat saptamanal si ratele lunare pe care le achiti. Iti vom spune fiecare calitate a categoriei, astfel incat alegerea unui pachet sa devina extrem de facila.

Durata scurta, rata lunara crescuta

Oferte Curs Cosmetica si Make-up din prezenta categorie, presupun parcurgerea celor doua cursuri in paralel. De aici rezulta o durata scurta a pachetului, dar frecventa saptamanala este de doua ori mai mare. Daca este sa discutam de pret, rata lunara este putin mai mare decat in cazul celorlalte categorii, asta pentru ca avem aici, pachete parcurse intensiv. Rezumand, pachetele sunt scurte, de intensitate mare saptamanala si rata lunara crescuta.

Durata medie, rata lunara medie

Oferte Curs Cosmetica si Make-up, rezulta prin suprapunerea partiala a acelor doua cursuri. Astfel, avem o durata medie a pachetului, iar intensitatea saptamanala este moderata. In privinta ratelor lunare, acestea se incadreaza ca valoare intre pachetele lungi si cele scurte. Aceasta categorie de pachete se adreseaza celor care doresc sa urmeze doua cursuri, cu o rata lunara moderata. Aici regasim inclusiv persoanele care doresc ca presiunea unei activitati saptamanale suplimentare, sa nu fie atat de mare.

Durata lunga, rata lunara scazuta

Oferte Curs Cosmetica si Make-up din aceasta categorie beneficiaza de cea mai scazuta rata lunara, acest lucru find posibil prin insiruirea consecutiva a cursurilor componente. De asemenea, cei ce le abordeaza vor avea cel mai mic grad de solicitare saptamanala, avand posibilitatea de intindere a acestora pe o perioada destul de mare. In aceasta categorie vom regasi persoanele ce doresc o rata lunara relativ mica.

CONTACT

Pentru a face primul pas spre inscriere, folositi cu incredere una din optiunile de mai sus sau consultati pagina noastra de Contact