curs stilizare sprancene, cursuri cosmetica

Curs Stilizare Sprancene

Aceasta specializare este necesara atat unui cosmetician, cat si unui machior. Stilizarea sprancenelor corecteaza un punct „fierbinte” al fetei: zona ochilor.
Locatii desfasurare: Arad, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu

curs automachiaj, cursuri make-up

Curs Automachiaj

Dezvoltam impreuna tehnici de machiaj, conform fizionomiei si morfologiei chipului tau. Regasim aici machiajul de zi, office si cel de seara.
Locatii desfasurare: Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Targu Mures

Curs Tehnica Acuarelei

Curs Tehnica Acuarelei dezvolta diverse tipuri de machiaj, realizate cu produse tip acuarela, prin folosirea de culori intense si rezistente. Datorita texturii usoare si faptul ca au compozitia bazata pe apa, cosmeticele de tip acuarela ofera un aspect extrem de natural al fetei, oferind un control mare asupra cantitatii de produs folosite.
Locatii desfasurare: Brasov

curs tehnica creionului, cursuri make-up

Curs Tehnica Creionului

Seminarul de specializare Machiaj in Tehnica Creionului se adreseaza atat celor care au urmat un curs de initiere in tehnica machiajului clasic, dar si celor care au cunostinte minime in domeniu.
Locatii desfasurare: Arad, Brasov, Sibiu, Targu Mures

Curs make-up eyeliner gel, cursuri, machiaj

Curs Make-up Eyeliner gel

Curs eyeliner gel, te ajuta sa iti insusesti tehnici de realizare a unui machiaj ce rezista timp de 24 ore, ce nu este afectat de lumina din camera sau alte influente exterioare, pastrandu-si prospetimea si caracteristicile initiale.
Locatii desfasurare: Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Targu Mures